Blokirajte korisnike da izbrišu poslane poruke na Microsoft Teams

Microsoftovi timovi jedan je od najpopularnijih alata koji timovima pomaže u suradnji od kuće. Možete komunicirati putem izravnih i grupnih poruka, videokonferencija sa svojim članovima tima i dijeliti datoteke. To bi inače zahtijevalo korištenje usluge treće strane. U ovom članku ćemo govoriti o tome kako blokirati korisnike da uređuju i brišu poslane poruke na Microsoft Teams. Započnimo!





Microsoft Teams vam također nudi mogućnost prilagodbe sučelja prema potrebama vaše organizacije. Kao i slanje poveznica za goste svojim klijentima i suradnicima za privremeni pristup vašim projektima. Možete čak i opozvati dopuštenja za uređivanje poruka za članove svog tima. I čak im ograničiti brisanje poslanih poruka.



Želite li onemogućiti brisanje i izdavanje poslanih poruka na Microsoft Teams? Onda ste došli na pravu stranicu. Sastavili smo vodič korak po korak koji će vam pomoći da jednostavno onemogućite brisanje poruka na svom Microsoft Teams računu.

To će vam omogućiti da komunikacija između članova vašeg tima ostane transparentna, a istovremeno stvara ravnopravnije radno okruženje. Pogledajmo kako možete onemogućiti brisanje poruka u Microsoft Teamsu.



Uklonite dozvolu za uređivanje i brisanje poslanih poruka

  • U Microsoft Teamsu odaberite izbornik Teams u lijevom oknu.
  • Odaberite željeni tim za koji želite onemogućiti brisanje poruka i kliknite na ' 3 točke ’ ikona izbornika pored naziva.
  • Odaberi ' Upravljajte timovima ’. Ovo će vas odvesti na karticu za uređivanje vašeg tima.
  • Pronađite i odaberite ' postavke ’ kao što je prikazano u nastavku.
  • Zatim se pomaknite do dna dok ne pronađete potvrdni okvir pod nazivom ' Dajte članovima mogućnost brisanja svojih poruka ’. Poništite potvrdni okvir. Mogućnost brisanja poruka sada je onemogućena za sve članove vašeg tima u tom određenom timu.

Ako želite blokirati korisnike od uređivanja poruke, odznačiti okvir za opciju ' Omogućite članovima da uređuju svoje poruke ‘. Međutim, korisnici ne mogu uređivati ​​svoje poruke nakon što ih pošalju.



Uklonite dopuštenje za uređivanje ili brisanje poslanih poruka za sve timove

Ako želite onemogućiti brisanje poruka za sve svoje timove. Tada ćete morati slijediti isti postupak za svaki tim. Ne postoji način da onemogućite ovu značajku za sve svoje timove odjednom.

Tko može uređivati ​​i brisati poslane poruke na Microsoft Teams

Dobro, i korisnici gosti i korisnici članovi možete uređivati ​​ili brisati poslane poruke u svom timu u Microsoft timovima. Ako uklonite gore navedeno dopuštenje. Tada će to ukloniti mogućnost i za goste i korisnike u timu.



Kako znati je li poruka izbrisana?

Ne. Za primatelja(e), obrisana poruka se potpuno uklanja odmah. Za pošiljatelja se zamjenjuje tekstom ' Ova poruka je izbrisana 'i gumb za poništavanje. Klikom na koji će se vratiti poruka o brisanju.



Kako znati je li poruka uređena?

Da, Microsoft Teams stavlja ' Uređeno ' napomena odmah nakon poruke. Ali ne može istaknuti ono što je dodano ili izbrisano iz poruke. Ne možete vidjeti ni izvornu poruku.

Zaključak

U redu, to je bilo sve ljudi! Nadam se da vam se sviđa ovaj članak Brisanje poslanih poruka i da će vam biti od pomoći. Dajte nam svoje povratne informacije o tome. Također ako imate dodatnih pitanja u vezi s ovim člankom. Zatim nam javite u odjeljku za komentare u nastavku. Javit ćemo vam se uskoro.

Ugodan dan!

Također pogledajte: Kako prepoznati lažnu poruku na WhatsAppu