Kako izbrisati Facebook profil - Vodič

Facebook nevjerojatno je popularna platforma s više od dvije i pol milijarde aktivnih korisnika mjesečno. To je gotovo trećina populacije cijelog planeta. Ali ne uživaju svi koristeći Facebook. Mnogim se ljudima ne sviđa sveprisutno praćenje i analitika koja se pokreće na korisnicima putem weba. Drugi jednostavno ne uživaju dijeliti fotografije i postove i godinama nisu objavljivali na Facebooku. Iz bilo kojeg razloga, želja za brisanjem vašeg profila sasvim je uobičajena. Ovaj vodič opisat će kako zauvijek izbrisati svoj Facebook profil. U ovom ćemo članku razgovarati o tome kako izbrisati Facebook profil - Vodič. Započnimo!





Brisanje vašeg profila u pregledniku | Izbrišite Facebook profil



Da biste izbrisali račun, prvo morate otvoriti Facebook postavke. U web aplikaciji za stolno računalo morate kliknuti ikonu strelice dolje u gornjem desnom kutu, a zatim kliknuti Postavke i privatnost.

nexus 6 korijen bez sustava

Dalje, morat ćete prijeći na stranicu s vašim Facebook informacijama putem navigacijskih veza na lijevoj strani. Postupak brisanja računa možete započeti klikom na Deaktivacija i brisanje.



Da biste izbrisali račun, odaberite Trajno izbriši račun, a zatim kliknite Nastavi na brisanje računa.



Savjet: Ako ste otvoreni mogućnosti povratka na Facebook u budućnosti ili ako želite nastaviti koristiti Facebook messenger, umjesto toga možete deaktivirati svoj račun. Deaktivirani račun može i dalje koristiti Facebook messenger i može se ponovno aktivirati u bilo kojem trenutku.

otključan bootloader android pay

Izbrišite Facebook profil

Sljedeća stranica pružit će vam novu priliku da umjesto toga deaktivirate svoj račun. Također će se naći veza za preuzimanje vaših Facebook podataka, poput prenesenih slika i postova. Nakon što spremite sve podatke koje želite i sigurni ste da umjesto toga ne želite deaktivirati svoj račun, kliknite Izbriši račun



Zaslon od posljednjeg do zadnjeg zahtijeva da unesete lozinku kako biste potvrdili da želite izbrisati svoj račun. Unesite lozinku i kliknite Nastavi da biste nastavili do posljednje stranice.



Posljednja stranica vas obavještava da će Facebook deaktivirati vaš račun trideset dana prije nego što ga izbriše. Tijekom tridesetodnevnog razdoblja deaktiviranja svoj račun možete ponovno aktivirati kao i obično. Nakon isteka trideset dana vaš će se račun trajno izbrisati i neće ga biti moguće oporaviti ili ponovno aktivirati. Da biste Facebook obavijestili da želite da se vaš račun izbriše, kliknite Izbriši račun.

nema dovoljno memorije gmod

Brisanje računa s mobitela | Izbrišite Facebook profil

Na mobilnim uređajima početak postupka je nešto drugačiji. Da biste otvorili svoje Facebook postavke, morate kliknuti ikonu burgera na donjoj traci, a zatim kliknuti Settings u Settings i Privacy.

Dalje, u postavkama se morate pomaknuti do odjeljka Informacije o vašem Facebooku i kliknuti na Vlasništvo i kontrola računa.

Na stranici Vlasništvo i kontrola računa možete kliknuti Deaktivacija i brisanje nakon čega će postupak brisanja računa preslikati onaj iz web-aplikacije, detaljno opisane gore.

Dobro, to je bilo sve narode! Nadam se da vam se sviđa ovaj članak Izbriši Facebook profil i da vam je od pomoći. Pošaljite nam svoje povratne informacije o tome. Također ako imate dodatnih pitanja vezanih uz ovaj članak. Zatim nas obavijestite u odjeljku za komentare u nastavku. Uskoro ćemo vam se javiti.

pretvoriti kantu u iso besplatno

Ugodan dan!

Također pogledajte: Kako sakriti svoj broj ili ID pozivatelja na iPhoneu