Kako izbrisati poslanu poruku na Snapchatu

Snapchat je aplikacija koja se temelji na privremeno dostupnim informacijama. Vaše priče ističu i vaše chat poruke ističu. To je ono što potiče angažman korisnika aplikacije. Ako ne stupite u interakciju sa sadržajem kada je dostupan, možda to nećete moći učiniti kasnije. Snapchat je dodao novu značajku vašem chatu koja vam omogućuje brisanje poruke poslane na Snapchatu. Radi s nitima razgovora jedan na jedan i nitima grupnog razgovora.





Evo kako izbrisati poruku poslanu u Snapchatu.



Kako izbrisati poslanu poruku na Snapchatu

Najprije morate ažurirati aplikaciju Snapchat na najnoviju dostupnu verziju. Ova je značajka dodana i radi putem ažuriranja aplikacije. To također znači da ako vaši prijatelji koriste prethodnu verziju aplikacije, možda nećete moći izbrisati poruku poslanu u niti chata.

  1. Nakon ažuriranja aplikacije, pošaljite poruku kontaktu koji zna da koristite najnoviju verziju aplikacije.
  2. Pritisnite i držite poruku koju ste upravo poslali i pojavit će se izbornik.
  3. Tamo biste trebali imati opciju 'Izbriši'.

Za funkcioniranje ove značajke potrebno je ispuniti dovoljno uvjeta. S našim početnim testovima, gumb Izbriši jednostavno neće biti prikazan. Kada prvi put izbrišete poruku, Snapchat vam govori da će je pokušati izbrisati iz vaših prijatelja, međutim, ne može to uvijek učiniti. Vaša je stranica loša na internetu ili je prethodna verzija Snapchata razlog zašto otkazivanje možda neće uspjeti.



Kada izbrišete poruku, radnja se pojavljuje u chatu samo od vas, ili ćete vidjeti poruku 'Izbrisali ste chat' s vaše strane, međutim, vaš prijatelj neće vidjeti istu poruku na kraju.



Također pročitajte: Ispisujte izravno s vašeg Android pametnog telefona

Najbolji način je izbrisati poruku što je prije moguće. Ako je vaš prijatelj vidio poruku, ne postoji način da je povratite, što znači da uz aktivni chat imate vrlo malo vremena za reakciju. S grupnim chatovima imate malo veću marginu. Čini se da je još uvijek moguće oporaviti poruku sve dok svi u grupi nisu vidjeli poruku. Zaključili smo to na temelju male demonstracije da Snapchat nudi novu funkcionalnost. Ako imate grupni chat sa 6 osoba i pošaljete poruku koju su vidjele samo 3 ili 4 osobe, još uvijek je možete preuzeti.



Kako izbrisati sve poruke

Želite li ići dalje od jedne poruke? Također možete izbrisati cijeli razgovor, više ili manje.



  1. Prvo idite na zaslon Prijatelji.
  2. Zatim držite nit poruke koju želite izbrisati.
  3. Pojavit će se skočni izbornik.
  4. Odaberite Više, zatim dodirnite Obriši povijest razgovora.

Ovo će ukloniti cijeli razgovor sa zaslona vašeg prijatelja. Neće izbrisati poslane ili spremljene poruke, ali je dobar način za sortiranje zaslona vaših prijatelja kako biste lakše pronašli najvažnije razgovore.